Stafi ynë

Unioni SHKK ka një staf të kualifikuar, me një moshë mesatare prej 39 vjeç dhe mes të cilëve 37.5% janë gra. Si një insitucion financiar i shtrirë në shumë rrethe të vendit, Unioni kërkon në mënyrë të vazhduar talente të reja që shfaqin interes për sektorin financiar. Politika e burimeve njerëzore është selektive e kompetitive dhe ndjek katër drejtime kryesore : përzgjedhjen, trajnimin,  motivimin dhe monitorimin.

 

 
посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире