fbpx

Kredi

Produktet e kredisë ofrohen për të gjithë anëtarët, të cilët kanë një aktivitet që siguron të ardhura.

Fushat e objektit të kredisë përfshijnë kredi për pemëtari, vreshtari, ullishte, kredi për aktivitete investuese në blegtori, për mall xhiroje, investime në tregti dhe shërbime, kredi për zgjerim të aktivitetit (shtesë kredie) dhe overdraft (me garanci depozite).

Kredia mikro është produkti financiar më i rëndësishëm për veprimtarinë e "FED invest".
Kredia MSE është një produkt që ofrohet nga "FED invest" për nxitjen dhe zhvillimin e sipërmarrjeve të vogla dhe të mesme.
 
Për më shumë informacion lidhur me produktet e programit EaSI klikoni në linket më poshtë.
 

 Kredi 2019

apliko

посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире
LLOGARIT KREDINË
 
Shuma e kredisë
Kohëzgjatja(Vite)
Shpërndarja e pagesave
REZULTATI
Kësti për tu paguar

 

logo splashpage