fbpx

Depozita

Produktet e depozitave ofrohen me afate maturimi të shumëllojshme, në mënyrë që të jenë sa më afër mundësive dhe të plotësojnë sa më mirë të gjitha kërkesat dhe nevojat e të gjithë anëtarëve të rrjetit të "FED invest".

Normat e interesit, të cilat janë ndër më konkurueset në treg, ofrohen për të gjithë anëtarët, duke filluar nga shuma 10.000 lekë për depozitat me afat, depozitat e garancisë, depozitat e kushtëzuara, depozitat për fëmijë dhe nga shuma 5.000 lekë për depozitat e kursimit fleksibël.

Buletini Produktet 2018 dep

 Depozita 2019

Shënim: Për të përfituar këto produkte individët duhet të anëtarësohen pranë SHKK "FED invest". Kuota e anëtarësimit është e pëhershme dhe kushton 500 Lekë.

посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире