Metodologjia e Unionit SHKK

Unioni SHKK aplikon një metodologji të kredidhënies mbi bazë grupi dhe individuale.
Në themel të metodologjisë sonë është kredidhënia përmes shoqërisë kursim kredi.
Pra, që një individ të aplikojë apo të marrë një kredi duhet të bëhet ose të jetë anëtar i një grupi të licensuar dhe konkretisht, anëtar i një Shoqërie Kursim Kredi.
Pra, metodologjia jonë është e mbështetur në parimet e funksionimit të Kooperativës Financiare.
 
Transformimet institucionale qe ka pesuar Unioni SHKK:
  • 1992 Projekti pilot i Bankes Boterore dhe Qeverise Shqiptare
  • 1993 - 1999 Fondi Shqiptar i Zhvillimit (me Fondet e Kredise per Fshatin si struktura ne terren)
  • 1999 - 2002 Fondi i Financimit Rural (me Shoqatat e Zhvillimit te Fshatit si struktura ne terren)
  • 2002 - aktualisht Unioni Shqiptar Kursim Kredi (me Shoqerite Kursim Kredi si struktura ne terren)
 
посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире