fbpx

Njoftime

FED invest, partner i projektit rajonal ʺNdërtimi i bazës së njohurive për NMV-tëʺ Skills4MSEs

Ambasadori i Japonisë, vizitë në zyrat qendrore të FED invest

Asambleja e Përgjithshme e FED invest 8 Dhjetor 2018

Marrëveshje Bashkëpunimi midis Ministrise se Bujqesise dhe FED invest

Forumi 29 Qershor 2018

Mbledhja e Komitetit Drejtues për Projektin

Njoftim për shtyp

Hapa te reja per mbështetjen financiare te ekonomive te vogla dhe fermave familjare në Shqipëri

Kredi te buta per zhvillimin e biznesit tuaj!

Te zgjedhurit çelesi i suksesit te qeverisjes ne FED invest

Perfshirja ne ASD e FED invest stadi i ri ne marredhenit me anetaresine

FED invest – Prane klienteles me sherbime konkurruese dhe imazh te ri

FED invest – Institucion i konsoliduar financiar

ASAMBLEJA E PERGJITHSHME E SHKK FED invest 2017

Njoftim për depozituesit e FEDinvest

Fjalimi i Kryetares të Bordit Drejtues, Zj. Zana Konini 25.04.2016

Fjalimi i Kryetares të Bordit Drejtues, Zj. Zana Konini 04.12.2015

Fjalimi i Kryetares të Bordit Drejtues, Zj. Zana Konini 22.09.2016

Njoftim për shtyp 25.04.2016

Inagurimi i degës së re Çermë

Nënshkrimi i marrëveshjes midis Rabo Bank, EFSE dhe FEDinvest

FEDinvest merr në dorëzim Çertifikatën e Sigurimit të Depozitave nga ASD

Letra e Kryetares së Bordit drejtues Znj. Zana Konini drejtuar stafit të FEDinvest

Ambasada Holandeze dhe FED invest, iniciativë për forcimin e rolit të gruas në biznes

посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире