fbpx

Vende te lira pune

SHKK FED invest, institucion me aktivitet të suksesshëm 27 vjeçar në financat rurale, shpall konkurimin për vend të lirë pune, në pozicionin:

“Analist Kredie” për rrethin Cërrik

Detyra:  Përgjegjës për ndjekjen dhe zgjerimin e shërbimeve financiare në zonat urbane dhe rurale, në degët e SHKK FED invest të rrethit përkatës.

Kriteret:

  1. Arsim i Lartë për Ekonomi.
  2. Eksperiencë profesionale mbi 3 vjet (përbën avantazh eksperienca në sistemin bankar ose të mikrokredisë).
  3. Të jetë banues i rrethit për të cilin aplikon.
  4. Të njohë dhe t’i përdorë mirë programet bazë të punës në kompjuter.
  5. Të ketë aftësi të mira komunikuese, organizative dhe të punës në grup.
  6. Njohja e gjuhës angleze përbën avantazh.

Paga dhe kushtet e punës janë konkurruese.

Të interesuarit duhet të paraqesin, pranë SHKK FED invest, Departamenti i Burimeve Njerëzore, në adresat e e-mailit: ekamberi@fedinvest.al ose vbasha@fedinvest.al, dokumentat e mëposhtme:

-  Kërkesë për punësim.

-  CV në gjuhën Shqipe.

Aplikimet pranohen deri më datë  20.10.2019.

Vetëm aplikantët fitues nga seleksionimi i CV- ve, do të njoftohen për fazat e mëtejshme të konkurimit.

посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире