Infrastruktura

Unioni Shqiptar Kursim Kredi vepron në 16 rrethe të vendit: Tiranë, Durrës, Shkoder, Malesi e Madhe, Kavajë, Elbasan, Peqin, Gramsh, Librazhd, Pogradec, Lushnje, Berat, Kucove, Fier, Vlorë, dhe Sarandë.
Me nje rrjet te dendur te shoqerive kursim kredi, Unioni SHKK arrin te mbuloje me sherbime financiare 1080 fshatra ne keto 16 rrethe. Rrjeti i shoqerive kursim kredi ofron sherbime financiare per nje popullsi qe perben rreth 50% te popullsise rurale ne vend, dhe qe praktikisht nuk ka akses ne sistemin financiar bankar.
Nga 1.531 fshatra gjithsej që kanë këto rrethe, Unioni Shqiptar Kursim Kredi punon në 1,080 ose në 70% të tyre.
Ne shoqerite kursim kredi te shperndara ne 17 rrethe te vendit, rezulton të jene te anetaresuar mbi 36,000 anetare,te cilet përfaqësojnë 36,000 familje në zonat rurale të vendit.
 
MBULIMI I ZONËS SË NDËRHYRJES NGA UNIONI SHKK
  • Fshatra në zonën e mbulimit - 1531
  • Fshatra ku punon UNIONI SHKK - 1080
 
посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире