fbpx

27 VJET FINANCË SOCIALE

Orhan Lushka është anëtar i FED Invest që prej vitit 2008. Orhani banon në fshatin Arapaj, buzë lumit Seman, në rrethin e Fierit. Ai është fokusuar në ndërtimin e serave për prodhimin e perimeve të fushës. Falë kursimeve dhe të ardhurave nga emigracioni ai ka ndërtuar 6 ha sera.  Orhani ka marrë dy herë kredi pranë FED Invest. Këto kredi kanë shërbyer për blerjen e fidanëve të varietetit Kama të kastravecit të thatë dhe domateve që mbjell në serat e tij ashtu edhe për blerjen e plehrave organikë.  Prodhimi është drejtuar më shumë për eksport në Ballkan, Serbi dhe Kroaci, por ai ka arritur ti tregëtojë produktet e serës së tij edhe në tregjet e bashkimit Europiane, si Austria. Ky biznes familjar është shndrruar në një shembull për të tërë zonën.
посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире
LLOGARIT KREDINË
 
Shuma e kredisë
Kohëzgjatja(Vite)
Shpërndarja e pagesave
REZULTATI
Kësti për tu paguar

 

logo splashpage

Newsletter

27 VJET FINANCË SOCIALE