fbpx

27 VJET FINANCË SOCIALE

Mustret Pilinci është antar i FED Invest që prej vitit 2010. Ai banon në fshatin Podgorie, rreth 15 km larg qytetit të Korçës. Mustreti prej 20 vitesh merret me kultivimin e peshkut ballëgjerë, krapit dhe troftës në rezervuare. FED Invest ka ndihmuar ndër vite Mustretin me kredi të cilat ai i përdor për blerjen e ushqimit të peshqëve që kultivon. Tregu i tij kryesor janë rrethinat dhe qyteti i Korçës.
посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире
LLOGARIT KREDINË
 
Shuma e kredisë
Kohëzgjatja(Vite)
Shpërndarja e pagesave
REZULTATI
Kësti për tu paguar

 

logo splashpage

Newsletter

27 VJET FINANCË SOCIALE