fbpx

27 VJET FINANCË SOCIALE

Vlash Ndrecka
Vlash Ndreçka banon në fshatin në fshatin Halilaj edhe është nje ndër fermerët e shumtë të zonës se Lushnjes që njjihet si një nga zonat më pjellore në vend. Vlashi prej 15 vitesh merret me aktivitet bujqësor dhe aktualisht ai kultivon perime në sera, si psh kulturë patëllxhani, por edhe kultura të tjera si gruri, lakra, misri, domatja e fushës, jonxha etj. Ai ka 1 dynym serë dhe 2 ha tokë. Vlashi është antar i FED invest që prej vitit 2013. Për të lehtësuar dhe përmirësuar transportin e mallit të tij në treg Vlashi ka marrë një kredi tek FED invest për të blerë një kamionçinë.
посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире
LLOGARIT KREDINË
 
Shuma e kredisë
Kohëzgjatja(Vite)
Shpërndarja e pagesave
REZULTATI
Kësti për tu paguar

 

logo splashpage

Newsletter

27 VJET FINANCË SOCIALE