fbpx

27 VJET FINANCË SOCIALE

Aishe Kycyku

Aishe Kycyku.

Klientja ka marre 4 here kredi ne FED invest per te mobiluar dhe kompletuar ambientin e Llixhes per me shume konfort dhe cilesi ne sherbmin e ofruar. Llixha ndodhet ne zonen e Treganit qe eshte e njohur ne te gjith vendin per ujrat termale. Tashme hoteli eshte i kompletuar dhe mirepret shume kliente nga Shqiperia dhe Kosova.

Dega: Tregan Elbasan

Kredi te marre: 2 kredi

Shuma: Kredia e pare 200 000 leke dhe e dyta  300 000 leke

Aktiviteti: Llixha dhe akomodimi i klienteve

посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире
LLOGARIT KREDINË
 
Shuma e kredisë
Kohëzgjatja(Vite)
Shpërndarja e pagesave
REZULTATI
Kësti për tu paguar

 

logo splashpage

Newsletter

27 VJET FINANCË SOCIALE