fbpx

27 VJET FINANCË SOCIALE

ArbenGazmir

Arben dhe Gazmir Qosja.

Jane dy vellezer nga fshati i Kuqan ne Elbasan. Te dy jane anetare te hershem te FED invest. Kredite qe kane marre ne FED jane kryesisht per bujqesi me sakte per ndertim dhe riparim te serres.

Dega: Kuqan

Kredi te marre: Arbeni 2 kredi  dhe Gazmiri 1 kredi

Shuma: 100 000 all dhe 600 000all, 700 000 all

Aktiviteti: ndertim serre, bujqesi

посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире
LLOGARIT KREDINË
 
Shuma e kredisë
Kohëzgjatja(Vite)
Shpërndarja e pagesave
REZULTATI
Kësti për tu paguar

 

logo splashpage

Newsletter

27 VJET FINANCË SOCIALE