fbpx

27 VJET FINANCË SOCIALE

Cerciz Seraj

Cerciz Seraj.

Eshte anetar i deges Skele ne Vlore. Ka marre 4 kredi per te ndertuar dhe sistemuar ne lokalin e tij qe ndodhet ne Lugomaren e Vlores.

Dega: Skele Vlore

Kredi te marre: 4 kredi

Shuma: 3 here 500 000 leke, 800 000 leke

Aktiviteti: Kompletimi i Bar restorantit

посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире
LLOGARIT KREDINË
 
Shuma e kredisë
Kohëzgjatja(Vite)
Shpërndarja e pagesave
REZULTATI
Kësti për tu paguar

 

logo splashpage

Newsletter

27 VJET FINANCË SOCIALE