fbpx

27 VJET FINANCË SOCIALE

Luan

Luan Brahimaj.

Eshte nje fermer ne fshatin Sherishte ne Vlore. Ai eshte anetare i deges se Novoseles dhe ka marre ne total 4 kredi per blegtori.

Dega: Novosele Vlore

Kredi te marre: 4 kredi

Shuma: Nje kredi 300 000 all dhe 2 kredi nga 500 000 all

Aktiviteti: Blegtori

посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире
LLOGARIT KREDINË
 
Shuma e kredisë
Kohëzgjatja(Vite)
Shpërndarja e pagesave
REZULTATI
Kësti për tu paguar

 

logo splashpage

Newsletter

27 VJET FINANCË SOCIALE