fbpx

27 VJET FINANCË SOCIALE

Kristo Allkanjari

Kristo Allkanjari.

Fermer ne fshatin Korie ne rrethin e Lushnjes,

Dega: Mertish

Kredi te marre: 4 kredi

Shuma: 500 000all, 250 000all, 300 000 all, 500 000 all

Aktiviteti: Ndertim dhe riparim serre

посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире
LLOGARIT KREDINË
 
Shuma e kredisë
Kohëzgjatja(Vite)
Shpërndarja e pagesave
REZULTATI
Kësti për tu paguar

 

logo splashpage

Newsletter

27 VJET FINANCË SOCIALE