27 VJET FINANCË SOCIALE

Unioni SHKK ka një histori suksesi prej 22 vitesh, si një ndër të parat struktura të dedikuara ekskluzivisht financimit të zonave rurale. Nga një projekt i lindur nga një bashkëpunim mes Bankës Botërore dhe Shtetit Shqiptar, Unioni sot është një institucion financiar unik në Shqipëri bazuar mbi modelin e kooperativës financiare. Përtej produkteve financiare ekzistuese, Unioni SHKK synon të rrisë numrin e shërbimeve të ofruara duke j’u afruar gjithmonë e më shumë anëtarësisë së tij rurale. Në funksion të këtij zhvillimi institucional natyral, Unioni i kushton gjithmonë e më shumë vëmëndje kapaciteteve dhe infrastrukturës së tij teknologjike apo imobiliare. Konsolidimi i proçeseve të brëndshme, zmadhimi i shkallës së ndërhyrjes gjeografike e financiare, zbatimi i standartave më të mira bankare, janë gjithashtu disa nga objektivët shtesë të strategjisë afat-gjatë të Unionit SHKK.

 
посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире
LLOGARIT KREDINË
 
Shuma e kredisë
Kohëzgjatja(Vite)
Shpërndarja e pagesave
REZULTATI
Kësti për tu paguar

 

logo splashpage

Newsletter

27 VJET FINANCË SOCIALE