27 VJET FINANCË SOCIALE

Aktualisht, nga te dhenat e dates 15 mars 2014, Unioni ka ne perberjen e tij nje staf prej 112 punonjesish, pa perfshire ketu llogaritaret e SHKK-ve, ( 53 llogaritare).
100% e stafit ne Drejtorine Qendrore dhe deget e rretheve, jane me arsim te larte, rreth 30% e tyre, kane kryer studime pasuniversitare dhe te nivelit master ne fushen e ekonomise. Te gjithe punonjesve te saporekrutuar iu ofrohet trajnim i dedikuar orjentues “onsite” dhe “offsite” gjate periudhes se proves. Me pas sektori i Burimeve Njerezore bashkepunone me departamentet e tjera te Unionit per te evidentuar nevojat per trajnim ne fushat perkatese te punonjesve te Drejtorise qendrore dhe te degeve ne rrethe dhe ne bashkepunim me stafin e brendshem ose agjensi te specializuara realizon trajnime per postet perkatese te punes. Oficeret e Kredise jane te miretrajnuar per Analizen e Kredise dhe te riskut te tij, ekonomistet e degeve ne njohjen e thelle te programit ne te cilin punojne, specialistet e tjere ne drejtorine qendrore jane te trajnuar ne drejtim te perfeksionimit te teknikave te perditesuara per funksionet qe ata ushtrojne.
Si anëtarë të stafit të Unionit kërkohet zbatimi i standardeve më të larta të sjelljes etike.
Gjatë kryerjes së detyrës jemi të obliguar t’i qëndrojme besnik objektivave, qëllimeve dhe parimeve të institucionit per te cilin kontribuojme.
 
Vlerat qe evidentojne stafin e Unionit, jane:
  • Përgjegjshmëria për arritjen e rezultateve cilësore në punë;
  • Ndershmëria, integriteti, besueshmëria;
  • Respekti për vlerën dhe dinjitetin e individeve;
  • Punë e përbashkët në grup e bazuar në besim reciprok;
 
 
 
посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире
LLOGARIT KREDINË
 
Shuma e kredisë
Kohëzgjatja(Vite)
Shpërndarja e pagesave
REZULTATI
Kësti për tu paguar

 

logo splashpage

Newsletter

27 VJET FINANCË SOCIALE