27 VJET FINANCË SOCIALE

Unioni Shqiptar Kursim-Kredi administron aktivitetin e huadhënies duke filluar që nga viti 1992 nga Fondi i Zhvillimit Shqiptar dhe më pas nga Fondi i Financimit Rural.
Ai u krijua mbi bazën e eksperiencës më të mirë dhe sukseseve te projekteve të mikrokredisë ne vendet e varfera.
Që nga viti 1992 dhe deri sot ka patur një zhvillim të suksesshëm institucional, rritje progresive të aktivitetit, duke ofruar shërbime financiare cilësore mijëra fermerëve në zhvillimin e aktiviteteve të tyre. Ndërsa statusi aktual i Unionit Shqiptar Kursim Kredi (Unioni SHKK) daton më 2002, projektet e para tëmbështetura në kuadër të Shoqërive Kursim Kredi (SHKK), datojnë që prej 1992.
 
Transformimet institucionale qe ka pesuar Unioni SHKK.

 

посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире
LLOGARIT KREDINË
 
Shuma e kredisë
Kohëzgjatja(Vite)
Shpërndarja e pagesave
REZULTATI
Kësti për tu paguar

 

logo splashpage

Newsletter

27 VJET FINANCË SOCIALE