27 VJET FINANCË SOCIALE

Ne veprimtarinë e saj, SHKK-ja ka si qëllim ndihmën e ndërsjelltë që anëtarët japin për njëri tjetrin.
Objekti i veprimtarisë së saj është të ofroje sherbime financiare vetem per anetaret e saj si dhe te marrë depozita me interes nga antarët e SHKK-së dhe t’u japë hua anëtarëve të SHKK-së.
Përsa i përket shërbimeve kryesore, SHKK-ja ngjan me bankat klasike, por ajo ndryshon nga Banka sepse administrohet tërësisht nga vetë antarët e saj.
 
 
посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире
LLOGARIT KREDINË
 
Shuma e kredisë
Kohëzgjatja(Vite)
Shpërndarja e pagesave
REZULTATI
Kësti për tu paguar

 

logo splashpage

Newsletter

27 VJET FINANCË SOCIALE