fbpx

27 VJET FINANCË SOCIALE

 r square big K

lexo

 

 r square big D

lexo

FED invest plotëson kushtet e Kodit Evropian të sjelljes së mirë në fushën e Mikrofinancës

Komisioni Evropian, në Mbledhjen e datës 13 dhjetor 2018 të Këshillit Drejtues për Kodin Evropian të Sjelljes së Mirë në Mikrofinancë, vlerësoi se FED invest plotëson të gjitha kushtet e Kodit për ofrimin me standarde të larta evropiane të huadhënies në mikrofinancë.

Ky vlerësim, vjen si fryt i kontributit ndër vite të stafit dhe të zgjedhurve në FED invest, si dhe shërben si një motivim i rëndësishëm për të shërbyer me standarde më të larta anëtarësisë sonë.

Code Of Good Conducts FedInvest

Mbledhja e Komitetit Drejtues për Projektin

Me ftesën e Shkëlqesisë së saj Ambasadores së Holandës në Tiranë, Znj. Dewi van de Weerd, Mbledhja e Komitetit Drejtues për mbylljen e fazës së parë të projektit "Aksesimi i shërbimeve financiare në Shqipërinë rurale" u zhvillua më 11 qershor 2018, ne Ministrinë e Punëve të Jashtme në Hage, Holandë. Në këtë takim morën pjesë zyrtarë të lartë të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Holandes, si Drejtori dhe Zëvendës Drejtori për Zhvillimin e Qëndrueshëm Ekonomik dhe Këshilltarja për Politikat e Zhvillimit të Sektorit Financiar, Shkëlqësia e saj Ambasadorja Holandeze në Tiranë, përfaqesuesja e EFSE-s, ekipi për projektin nga Rabobank dhe FED invest.

Lexo me shume...

FEDinvest nderohet me Cmimin "Bleta e Arte"

Bleta e Arte 2017 FEDinvestMinistria e Finances dhe Ekonomise, nen kujdesin e Kryeministrit te Shqiperise, per te pestin vit radhazi organizoi eventin “ Bleta e Arte”  

Qëllimi i këtij eventi është vlerësimi dhe promovimi i sipërmarrjes shqiptare, i punës dhe kontributit të saj në zhvillimin ekonomik të vendit dhe në rritjen e punësimit.

Juria e perbere nga eksperte te fushave te ndryshme, vleresoi FEDinvest me cmimin “Bleta e Arte” ne kategorine “Grate Sipermarrese”, per kontributin e dhene ne mbeshtetjen dhe nxitjen e iniciativave te suksesshme nga gra sipermarrese ne fushen e agrobiznesit ne te gjithe vendin.

Drejtuesja ekzekutive e FEDinvest, znj. Zana Konini duke marre cmimin e dhene, shprehu per te pranishmit, falenderimin per vleresimin e bere per kontributin e 25 viteve experience.

 

FEDinvest merr në dorëzim Çertifikatën e Sigurimit të Depozitave nga ASD.

IMG 20161201 WA0001

Klikoni mbi logo për të hyrë në faqen e Agjensisë së Sigurimit të Depozitave.

 

Të nderuar anëtarë dhe partnerë të FED invest!

Në bazë të vendimit të Këshillit Drejtues të Agjensisë të Sigurimit të Depozitave nr.32, datë 24.11.2016 dhe vërtetimit “Për plotësimin e kërkesave ligjore dhe nënligjore lidhur me sigurimin e depozitave” në datën 30 Nëntor 2016, në mjediset e Agjensisë të Sigurimit të Depozitave, u zhvillua ceremonia e dorëzimit të “Çertifikatës të Sigurimit të Depozitave” për “FED invest”

Lexo më shumë...

 

“FED invest” është Markë Tregtare e Regjistruar dhe e Mbrojtur sipas Çertifikatës nr. 17371, dt. 09.11.2016.

Kjo markë është e mbrojtur për  nje periudhe te plote 10 vjecare në fushën e Shërbime financiare dhe bankare.

посмотрите комедии трейлеры в хорошем качестве
последние и лучшие новости искусства в мире
LLOGARIT KREDINË
 
Shuma e kredisë
Kohëzgjatja(Vite)
Shpërndarja e pagesave
REZULTATI
Kësti për tu paguar

 

logo splashpage

Newsletter

27 VJET FINANCË SOCIALE